O nouă funcție din Windows 11 îți permite să copiezi text pe PC direct din pozele de pe telefonul cu Android

Scris de | 30 mai, 2024
O nouă funcție din Windows 11 îți permite să copiezi text pe PC direct din pozele de pe telefonul cu Android

Phone Link este o soluție Microsoft care permite sincronizarea și mirroring-ul smartphone-urilor Android pe un PC sau laptop cu Windows. Integrarea va fi acum și mai bună, odată cu o nouă actualizare care va permite extragerea textului din fotografiile de pe telefon și utilizarea acestuia direct pe PC prin recunoașterea optică a caracterelor (OCR).

Phone Link, denumit Link to Windows pe telefon, permite conectarea dispozitivelor cu Android 14 (doar câteva dintre mărci, precum Samsung, Honor, OnePlus, Realme, Oppo și altele) și utilizarea aplicațiilor acestora pe PC. Acum, cu OCR, poți copia textul dintr-o imagine din galeria de pe device-ul mobil și să-i dai paste direct pe PC-ul cu Windows 11.

Redenumirea aplicației și parteneriate

Microsoft a redenumit Your Phone în Phone Link și a anunțat un nou parteneriat cu Honor. Funcția de extragere a textului direct pe Windows 11 nu este nouă, ea fiiind deja parte din aplicația preinstalată Snipping Tool. Noua soluție doar elimină unul dintre pași și permite utilizarea directă a textului dintr-o pagină de carte, de exemplu, sau pe cel de pe un semn stradal sau orice altceva fotografiat.

Disponibilitate

Funcția este în prezent disponibilă în Insider Preview Build 22635.3646 (Beta Channel) și ar trebui să ajungă la toți utilizatorii mai târziu în acest an.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Phone Link will let you copy text from Android photos