Energy Expo - Join the revolution

Poco lansează prima tabletă din portofoliul companiei: Poco Pad

Scris de | 28 mai, 2024
Poco lansează prima tabletă din portofoliul companiei: Poco Pad

Greu de crezut, dar real, sub-brandul Xiaomi, Poco, nu a lansat niciodată o tabletă până în prezent, deși este activ pe piața smartphone-urilor încă din 2018. Compania chineză a devenit populară după lansarea Pocophone F1, așa că denumirea primei lor tablete are sens perfect, Poco Pad.

Specificațiile Poco Pad

Poco Pad pare a fi o tabletă mid-range pe hârtie, care e disponibilă la un preț decent. În primul rând, tableta este echipată cu procesorul Snapdragon 7s Gen 2 de la Qualcomm, ajutat de 8GB RAM și 256GB stocare internă (extensibilă până la 1.5TB prin card microSD).

Ecran

Un alt punct forte al noii tablete Poco este ecranul mare de 12,1 inci LCD cu rezoluție 2.5K și rată de reîmprospătare de 120Hz. Optimizat atât pentru muncă, cât și pentru divertisment, ecranul Poco Pad are un aspect de 16:10 și oferă o luminozitate maximă de până la 600 de niți.

Baterie

Un alt aspect pozitiv este bateria mare, de 10.000 mAh, evaluată pentru până la 16 ore de streaming video, dar și suport pentru încărcare prin cablu la 33W. Alte funcții importante ale tabletei includ suport pentru Dolby Vision și Dolby Atmos, precum și cea mai nouă versiune de HyperOS.

Accesorii

Poco a lansat și câteva accesorii pentru Pad, care sunt vândute separat. Utilizatorii care doresc să își îmbunătățească experiența pot să-și cumpere oricare dintre accesoriile pentru Poco Pad: tastatură (80 dolari), stylus (60 dolari) și husă (20 dolari).

Preț

În ceea ce privește prețul, Poco Pad este acum disponibilă pentru achiziție în schimbul a 300 de dolari, dar acest preț special face parte dintr-o promoție de lansare. Vestea bună este că prețul normal al tabletei nu este prea mare, deoarece Poco va vinde Pad-ul pentru doar 330 de dolari.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: Poco launches its first-ever tablet, the Pad