Energy Expo - Join the revolution

Cele mai noi funcții din iOS 18: Emoji-uri create cu Inteligența Artificială și o personalizare mai bună a ecranului de pornire

Scris de | 28 mai, 2024
Cele mai noi funcții din iOS 18: Emoji-uri create cu Inteligența Artificială și o personalizare mai bună a ecranului de pornire

Mai avem doar două săptămâni până la WWDC, unde Apple va prezenta iOS 18 cu noile funcții AI, actualizări pentru personalizarea home screen și multe altele. Conform unei știri apărute recent, una dintre noile „funcții AI” va fi, se pare, capacitatea de a folosi inteligența artificială pentru a „crea emoji-uri personalizate”.

În cea mai recentă ediție a newsletterului Power On, Mark Gurman de la Bloomberg detaliază la ce ne putem aștepta de la iOS 18 și macOS 15. Pe lângă funcțiile AI pentru lucruri precum notificări, fotografii, note și altele, Apple plănuiește ca acest instrument de creare a emoji-urilor să fie „remarcabil” pentru utilizatori.

Gurman scrie:

„O funcție remarcabilă va aplica AI generativ la emoji-uri. Compania dezvoltă un software care poate crea emoji-uri personalizate instantaneu, pe baza a ceea ce tastează utilizatorii. Asta înseamnă că vei putea avea un emoji complet diferit pentru orice ocazie, dincolo de catalogul de opțiuni pe care Apple îl oferă în prezent pe iPhone și alte dispozitive”.

Apple adaugă noi emoji-uri pe iPhone în fiecare an odată cu actualizările iOS. De exemplu, iOS 17.4 din martie a adăugat câteva emojiuri noi pe iPhone. Această nouă funcție „AI generativă” va însemna probabil că utilizatorii nu vor mai trebui să aștepte după actualizări anuale pentru a debloca mai multe opțiuni de personalizare a emojiurilor.

Tot în acest newsletter, Gurman scrie că iOS 18 va permite utilizatorilor să schimbe culoarea pictogramelor aplicațiilor pentru personalizarea ecranului de start. Ne așteptăm, de asemenea, ca actualizarea să permită utilizatorilor să așeze într-un mod mai liber aplicațiile pe home screen, în loc să fie limitați la actuala grilă fixă.

Aceste funcții se lansează în contextul în care Apple se concentrează tot mai mult pe integrarea AI în produsele sale, oferind utilizatorilor o experiență mai personalizată și flexibilă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Rumor: iOS 18 will let users create custom emoji using generative AI