Energy Expo - Join the revolution

Samsung Camera Assistant este disponibilă acum și pe Galaxy S21 FE

Scris de | 23 mai, 2024
Samsung Camera Assistant este disponibilă acum și pe Galaxy S21 FE

Au trecut aproape doi ani de când Samsung a lansat Camera Assistant. În timp ce telefoanele flagship ale producătorului au beneficiat de aplicație, nu același lucru se poate spune despre telefoanele din seriile Fan Edition. Totuși, se pare că posesorii de Galaxy S21 FE pot acum să folosească software-ul.

Conform SamMobile, se pare că Samsung a lansat suportul pentru Camera Assistant pe Galaxy S21 FE. De fapt, aplicația ar fi putut fi folosită încă din ianuarie, deoarece atunci a fostlansată ultima actualizare a aplicației.

Pentru cei care nu știu, Camera Assistant este o aplicație care îți permite să personalizezi aplicația standard de cameră de pe device-urile Samsung. De exemplu, poți schimba câte fotografii sunt trase atunci când funcția de temporizator este activată. De asemenea, poți adăuga un buton dedicat pentru zoom 2X în ecranul shutter și așa mai departe.

Din păcate, se pare că Galaxy S21 FE nu va primi suport și pentru spectrul complet de funcții ale aplicației, funcții care sunt disponibile pe telefoanele mai scumpe. Publicația mai notează și că S21 FE nu va avea capacitatea de a dezactiva comutarea automată a lentilelor. În plus, nu vei putea nici să dezactivezi captura automată a imaginilor HDR.

Deși ar fi frumos să ne putem bucura și de aceste funcții, tot e mai bine că și cei cu S21 FE primesc ceva în plus. De asemenea, compania ar putea întotdeauna să adauge suport pentru aceste funcții printr-o actualizare viitoare. Poți descărca aplicația Camera Assistant din Galaxy Store.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung quietly adds Camera Assistant support to the Galaxy S21 FE