Energy Expo - Join the revolution

Până și Paint are acum AI. La ce folosește funcția Cocreator

Scris de | 21 mai, 2024
Până și Paint are acum AI. La ce folosește funcția Cocreator

Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu ajutorul unei unelte numită Cocreator. Funcționează cu „algoritmi diffusion-based” și poate genera imagini pe baza unor prompt-uri de text, precum și pe baza propriilor tale schițe și desene pe care le faci în aplicația Paint.

Gigantul american a experimentat cu generarea de imagini AI în Paint de ceva timp, și versiuni mai timpurii ale Cocreator au fost disponibile deja dezvoltatorilor și celor din programul Windows Insider, încă din toamnă. Odată cu introducerea PC-urilor cu CoPilot+, funcția devine oficială și disponibilă tuturor.

În timpul unui demo de la evenimentul Surface, compania a arătat cum Cocreator combină propriile tale desene cu sugestii text pentru a crea o imagine. Există și un „creativity slider” care controlează cât de mult poate interveni inteligența artificială pe desenul creat deja. Microsoft spune că asta ajută la o editare mai rapidă a imaginii, și posibilitatea de a crea imagini de unul singur, similare cu ceea ce ar face DALL-E sau alt generator de tip text-to-image.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Microsoft Paint is getting an AI-powered image generator that responds to your text prompts and doodles