Glovo oferă Spotify Premium gratuit pentru abonații Glovo Prime

Scris de | 20 mai, 2024
Glovo oferă Spotify Premium gratuit pentru abonații Glovo Prime

Glovo a anunțat o nouă colaborare cu Spotify pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor actuali și noilor utilizatori ai abonamentului Glovo Prime. În cadrul acestui parteneriat, utilizatorii eligibili Glovo vor beneficia de două luni gratuite de utilizare a Spotify Premium. De asemenea, utilizatorii care se înscriu pentru prima dată la Glovo Prime vor avea dreptul la un abonament gratuit de patru luni la Spotify Premium. Oferta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Glovo Prime care nu au fost anterior abonați la Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactați prin e-mail pentru a primi detalii despre cum să valorifice oferta, cu un link către pagina Spotify, unde cei eligibili se pot înscrie pentru perioada de încercare gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, va putea activa perioada de probă gratuită.

Glovo Prime este programul de abonament destinat clienților Glovo, care le permite să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate și să beneficieze de promoții exclusive pentru produsele alimentare, de la restaurantele și supermarketurile din aplicație. Colaborarea dintre Glovo și Spotify crește avantajele pentru noii membri Glovo Prime, care, în timpul perioadei de încercare Spotify Premium, vor putea asculta fără reclame catalogul de muzică Spotify. Pe Spotify se găsesc, de asemenea, 5 milioane de titluri de podcast și 375.000 de cărți audio.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,