Honor 200 Pro apare în primele imagini cu un design neobișnuit. Promite performanță de flagship

Scris de | 13 mai, 2024
Honor 200 Pro apare în primele imagini cu un design neobișnuit. Promite performanță de flagship

Honor se pregătește de lansarea seriei de mid-range-uri „premium” pentru anul 2024. Deja a lansat modelul Honor 200 Lite în Franța, ca un mic „teaser” pentru restul seriei, iar acum avem imagini cu modelul de top, Honor 200 Pro, care nu va mai fi un simplu telefon de medie, ci se zvonește că va integra același chipset de top pe care îl regăsim și în flagship-ul Magic6 Pro.

Noul „mid-range premium” de la Honor ar putea fi un „flagship killer”, de fapt

În imaginile pe care le avem la dispoziție putem vedea modelul Honor 200 Pro în trei variante de culoare: verde, alb și turcoaz, cu un sistem de camere încadrat într-un oval. Cel mai mult ne atrage însă atenția faptul că spatele dispozitivului este nu doar în două tonuri de culoare, în fiecare dintre variante, ci în două tonuri de materiale. În stânga avem ceea ce pare a fi sticlă sau plastic, ceva ce vedem destul de des pe telefoanele moderne, iar în dreapta, capacul de pe spate se continuă cu ceea ce pare a fi piele vegană.

Sistemul de cameră pare să integreze trei camere individuale cu trei focale distincte. Nu știm cu siguranță cu ce senzori avem de a face pentru toate camerele dar putem identifica un wide în cercul cel mai mare, probabil cu diafragmă f/1.9. Diafragma f/2.4 menționată în imagini ar putea fi pentru zoom-ul cu obiectiv periscopic în partea de jos. Pe modulul de cameră scrie 50X zoom, dar probabil că acesta este realizat prin zoom digital sau hibrid. Utilizatorul MyplaceMyworld de pe X, cel care a și publicat aceste imagini, sugerează că există o oarecare asemănare între Honor 200 Pro și Huawei Pura 70 Ultra la nivelul design-ului de camere.

Alte zvonuri vorbesc despre un ecran OLED la rezoluție 1,5K, curbat pe toate marginile, în timp ce procesorul Snapdragon 8 Gen 3 va asigura o performanță de flagship pe aceste modele situate pe o treaptă inferioară variantelor flagship „Magic”. De asemenea, modelul Honor 200 non-Pro ar trebui să integreze un Snapdragon 8s Gen 3, un chipset care face doar jumătate de pas în termeni de performanță față de molul Gen 2 de anul trecut.

Lansarea este așteptată mai întâi în China, urmată de livrarea unor variante internaționale în Europa și alte regiuni, la distanță mică de timp.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: via Phone Arena