Canon se află în căutarea unui producător de telefoane pentru a realiza un cameraphone

Scris de | 20 mai, 2023
Canon se află în căutarea unui producător de telefoane pentru a realiza un cameraphone

Ultimii ani ne-a adus tot mai multe parteneriate între producători de telefoane şi nume mari din zona foto/optică. Am văzut OPPO şi OnePlus colaborând cu Hasselblad, Xiaomi şi Huawei lucrând cu Leica, vivo şi Sony cu Zeiss. Acum Canon vrea să intre în luptă.

O sursă de pe Weibo, Digital Chat Station scrie că acum Canon vrea să se alieze cu un producător de telefoane. Ne uităm la companiile rămase fără partener şi vin în minte Huawei, Samsung, ASUS, Google, realme, Honor, Sony şi Motorola, ba chiar şi Apple. Motorola a mai lucrat cu Hasselblad în trecut, având un modul cu tehnologia lor pentru telefoanele sale modulare.

Apple nu e genul care să aibă parteneriate de gen, iar pentru Samsung s-a zvonit la un moment dat că va avea un parteneriat cu Olympus. Lucrurile sunt mai complicate în colaborarea cu Huawei, în funcţie de ce brevete americane are Canon, în vreme ce Honor a declarat public că în afară de IMAX nu mai căuta parteneriate de profil înalt. realme ar putea fi încă prea mică pentru un parteneriat de gen şi niciodată nu a pus mare accent pe camere.

Sony ar fi alegerea logică, mai ales că este o firmă japoneză, ca şi Canon. De văzut ce aport va aduce Canon totuşi unui smartphone, mai ales că în ultimii ani nu a mai părut a inova aşa mult ca acum 20-30 de ani.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena