Energy Expo - Join the revolution

Care este compania care va produce ecrane pliabile pentru Apple

Scris de | 19 februarie, 2021
Care este compania care va produce ecrane pliabile pentru Apple
foto via @gamersgrade.com

Când vine vorba de furnizori, Apple lucrează în același timp cu mai multe companii pentru a se asigura că există un stoc suficient și, de asemenea, ca există un backup în cazul în care o companie are probleme.

LG este una dintre companiile cu care Apple a lucrat de-a lungul anilor, așa că nu este o surpriză să aflăm că ambele companii ar putea lucra din nou împreună pentru dispozitivul pliabil iPhone.

Potrivit unui raport al DigiTimes, Apple va colabora cu LG pentru producerea display-urilor care vor fi utilizate pe iPhone-ul pliabil. Pentru cei care nu cunosc, au existat zvonuri care sugerează că Apple ar putea intra pe piața smartphone-urilor pliabile.

Cel mai recent zvon pe care l-am auzit este că se așteaptă ca acest dispozitiv să sosească în 2023, ceea ce, dacă este adevărat, înseamnă că Apple ar putea întârzia oarecum pe piață, având în vedere că Samsung a acaparat piața cu telefoanele sale pliabile din 2020.

Zvonurile au sugerat, de asemenea, că Apple ar putea adopta un design cu clapetă similar cu Samsung Galaxy Z Flip și Motorola Razr și că ar putea, de asemenea, să introducă în cele din urmă suport pentru Apple Pencil.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Could Be Working With LG For Its Foldable iPhone Display