Apple ar putea lansa un nou dispozitiv de încărcare wireless

Scris de | 17 februarie, 2021
Apple ar putea lansa un nou dispozitiv de încărcare wireless
foto via @ubergizmo.com

Se pare că AirTags nu este singurul accesoriu pe care Apple l-ar putea dezvolta. Potrivit unui raport al WCCFTech, aceștia au descoperit câteva referințe în codul iOS 14.5 beta 2 care sugerează că Apple ar putea lucra efectiv la un nou conector de alimentare MagSafe .

Pentru cei care nu cunosc, MagSafe este noua soluție de încărcare „fără fir” a Apple. Folosește magneți pentru a atașa un încărcător pe partea din spate a iPhone-ului, un fel de concept similar cu încărcătorul Apple Watch. Acest lucru a dus la crearea unor accesorii interesante de către producători de accesorii.

Deși nu avem nicio idee despre cum va arăta propria baterie externă a Apple, nu este greu de imaginat că ar arăta similar, cel puțin din punct de vedere conceptual, cu cea de la terți, lansată anul trecut.

După cum notează WCCFTech, Apple lansează de obicei o carcasă inteligentă pentru iPhone, deci este posibil ca această bancă de alimentare MagSafe să fie o alternativă la aceasta. Compania a creat un accesoriu de portofel MagSafe pentru iPhone, cel puțin le oferă utilizatorilor opțiunea de a-l putea folosi atunci când este nevoie și nu vor trebui să folosească tot timpul carcase atât de groase și grele.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Could Be Working On A MagSafe Power Bank For The iPhone