Motivul real pentru care Bill Gates ar fi renunțat la board-ul Microsoft

Scris de | 17 mai, 2021
Motivul real pentru care Bill Gates ar fi renunțat la board-ul Microsoft
foto via @bbc.com

În urmă cu un an, Bill Gates renunța la poziția sa din board-ul Microsoft, una care încă îi permitea să aibă în mod oficial un cuvânt de spus în privința viitorului companiei.

El a declarat la momentul respectiv că este timpul să se retragă, ca să se poată concentra pe nenumăratele fundații caritabile pe care le conduce dar și pe celelalte organizații filantropice din care face parte.

Însă se pare că acestea nu sunt singurele motive pentru care Gates ar fi luat decizia în cauză. Conform unui articol publicat pe The Wall Street Journal, Gates ar fi întreținut relații intime cu o angajată Microsoft cu 20 de ani înainte de momentul demisiei, mai precis în anul 2000.

Acesta era căsătorit la vremea respectivă cu fosta sa soție, Melinda Gates, de care a divorțat în această lună.

Conform surselor WSJ, consiliul de administrație al Microsoft ar fi demarat o anchetă disciplinară împotriva lui Gates, însă acesta a preferat să facă pasul înapoi înainte ca investigațiile să poată fi finalizate.

În același timp, purtătorul de cuvânt al lui Bill Gates demontează aceste acuzații și susține că relația extraconjugală de acum 20 de ani ar fi avut un sfârșit amical, fără alte probleme.

De asemenea, board-ul de conducere a investogat și legăturile lui Bill Gates cu Jeffrey Epstein, însă s-a descoperit că legăturile dintre cei doi erau strict de natură filantorpică.

Etichete: , , , ,